Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

MC Champions Trophy in Eindhoven

eindhoven meiden

Op zaterdag 18 juni gaan 16 top meisjesteams die vrijwel allemaal kampioen zijn geworden in de hoofdklasse (of vergelijkbaar) van hun regio, het tegen elkaar opnemen tijdens de MC Champions Trophy in Eindhoven. Dit prestigieuze evenement, georganiseerd door de Stichting Voetbal is voor Meisjes in samenwerking met FC Eindhoven AV en Topshelf Girls Soccer Nederland, is een unieke mogelijkheid voor sterke meisjesteams om elkaar te treffen. Deelnemende teams zijn onder andere ’t Gooi MC1, JVC Cuijk MC1, Berkum MC1, Rijnsburgse Boys MC1, Vredenburch MC1 en uiteraard FC Eindhoven AV MC1.

Interesse om te komen kijken? Kom dan langs op het complex van FC Eindhoven AV vanaf 10:00 uur. Rond 17:15 uur is de prijsuitreiking door Corné Horsten oprichter van de succesvolle meisjesafdeling in Eindhoven. Aansluitend een BBQ voor alle geïnteresseerden. Voor meer informatie, zie http://www.voetbalisvoormeisjes.nl/download/

 

Het bericht MC Champions Trophy in Eindhoven verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *