Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Telstar heeft nagenoeg alles rond voor het nieuwe seizoen

actie telstar-adoDeze weken is het altijd een spannende tijd wat betreft het formeren van de teams voor het volgend seizoen. Op een paar namen na zijn dit de speelsters met wie wij na de zomer gaan voor mooie wedstrijden en volle tribunes bij Telstar.

Vrouwen 1: Suzanne Admiraal, Alex Baarda, Linda Bakker, Jasmijn Duppen, Lotte Hopman, Sharon Kok, Nicolle Martens, Babiche Roof, Katja Snoeijs, Kelly Steen, Anna Ursem, Sanne van der Velden, Caroline Verleg, Amy Visser, Robin Zijlma, Franca van de Kuilen.

Stand-by is onze Bondsridder Dyanne Bito. Van Nadine Fritschy en Ilse van der Zanden is op dit moment niet duidelijk hoe hun volgende seizoen er uit gaat zien, dat hangt af van de ernst van hun blessures.

Beloften: Robin Beemsterboer, Louise Bos, Chloë Bruning, Daphne van Domselaar, Puck Donker, Anne-Fleur Duppen, Simone Hand, Maartje van Haneghem, Lola Hoots, Joy Kalmeijer, Anna Knol, Jip van de Nesse, Inge Niekerk, Cherise Schelts, Michelle Oussoren, Kim de Wit, Amber Wuring, Suzanne van Zijl, Jaimy Visser.

Onder 16: Sammy Uljee, Stephanie Kemper, Levi Achthoven, Amber Kerssens, Nicole Stoop, Rachel van Netten, Savana Hoffman, Milou Leendertse, Isa Gomez, Sanne Koopman, Isa Dekker, Eva Sakkers, Milicia Keijzer, Manouk Stalman, Lisa Noordeloos, Julia Stenis, Charlotte Hulst.

Het bericht Telstar heeft nagenoeg alles rond voor het nieuwe seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.