Vrouwenvoetbal IJFC seizoen 2016 – 2017

ijfc grappigDe IJFC vrouwenselectie (VR1 & 2) zal op 30 juli starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na het behaalde kampioenschap zal VR1 uitkomen in de eerste klasse A en VR2 zal wederom in de vierde klasse starten.

Twee speelsters (op de foto) zijn gestopt: Silvia van den Berg (rechts) zette een punt achter haar indrukwekkende carrière maar ze neemt niet helemaal afscheid van het spelletje want ze blijft zaalvoetballen. Stephanie Rademaker (links) stopt, na heel veel jaren in IJsselstein te hebben gevoetbald, vanwege studie en werk.

Hoofdtrainer Marcel van den IJssel en alle overige selectiespeelsters blijven. Zij geven aan zich helemaal thuis te voelen en met veel plezier te voetballen en te trainen bij IJFC. Uitbreiding van de selectie is er met vier speelsters:

Eva van Bavel komt van rkvv VDZ (Arnhem);
Roeyel Scholten komt van ZSC Patria (Zeist);
Iris van der Stelt komt van sv Everstein  (Everdingen);
Sigrid Lieverse komt van vv Benschop (Benschop).

 

Het bericht Vrouwenvoetbal IJFC seizoen 2016 – 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!