Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Flinke versterkingen voor Oranje Nassau

lotte wiekampmarieke de boerOranje Nassau komt volgend seizoen weer met vier teams in de competitie uit, drie selectieteams en een recreatief team. De nieuwe trainer voor vrouwen 1, volgend seizoen weer spelend in de hoofdklasse, is Loran Vrielink.

De speelsters hebben al uitgebreid met Loran kennis mogen maken en kunnen rekenen op een zeer enthousiaste, bevlogen trainer. Hij zal worden geassisteerd door Jannet Marechal-van Dijken, die ook volgend seizoen vrouwen 2 weer onder haar hoede zal nemen (1e klasse).

logo onVoor vrouwen 3 (3e klasse) en 4 (4e klasse) blijft alles onveranderd, Jan Willem Bennemeer en Wouter Criens blijven deze teams ook volgend seizoen trainen.

Oranje Nassau heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de volgende speelsters:

Eline Bakker (Gramsbergen), Elise Blauw (ACV C3), Marieke de Boer foto rechts (Lycurgus, oud SC Heerenveen en ON), Manon Broersma (GOMOS), Mirjam Bokhorst (Duitsland), Danielle Bosman (GOMOS), Carmen Haitsma (HZVV), José de Jonge (Hunsingo, oud ON), Henderika Kingma (Zeerobben), Jellien Knol (elders), Maxime Kolman (SVI Zwolle), Amber Luikens (Zuidlaren), Gemma Nijst (HFC’15), Melissa Steen (k) (Helpman), Dena Uiterwijk (HFC’15), Amy in het Veld (geen), Lotte Wiekamp foto links (SC Heerenveen, oud ON)

Vertrekkende speelsters:
Bobby Dijkstra (beloften Heerenveen)
Brenda Kuiper (gestopt, wordt leidster vrouwen 2) Jet ter Halle (Lycurgus) Ana Carolina de Jong (Heerenveense Boys) Naily Sling (gestopt)

Het bericht Flinke versterkingen voor Oranje Nassau verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *