Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel nieuwe speelsters voor Kolping Boys

logo kolping boys 1Kolping Boys werd afgelopen seizoen kampioen in de eerste klasse C. De club uit Alkmaar promoveerde weer terug naar de zondag Hoofdklasse. Het zag op de laatste dag van de overschrijving Jaimy Visser vertrekken naar Jong Telstar. Daar tegenover staat de komst van 11 nieuwe speelsters.

Manon Bakx en Arieke Hoogland beide van FC Purmerend, Iefke Grotenhuis (Reiger Boys) Cassandra Hoeksema (De Blokkers) Djamilla Oud, Madicken Smit, beide GSV, Isa van Bree (Always Forward) Kim Kraakman (Alcmaria) Danielle Ruiter en Josia Kwantes, beide geen club, en Jacoline van Es (SV Koedijk.

Vertrokken: Jaimy Visser naar Jong Telstar en Alina Uijl naar Reiger Boys.

Het bericht Veel nieuwe speelsters voor Kolping Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *