Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Annabel Toorenburg assistent-coach ADO Den Haag

Annabel-Toorenburg-200x300Ruim drie weken na de bekerwinst is in Den Haag de rust teruggekeerd. De speelsters hebben genoten van een korte vakantie en zijn maandag weer begonnen aan een voorbereidingsprogramma van twee weken. Annabel Toorenburg stond maandag voor het eerst op het veld tussen de selectie van ADO Den Haag.

Annabel Toorenburg is geen onbekende bij ADO Den Haag Vrouwen. Het afgelopen seizoen was de 48-jarige pijnbehandelingsassistente als onderdeel van een uitwisselingsproject met de KNVB, de tweede assistent-trainer van Jong ADO Den Haag Vrouwen. Voor het seizoen 2016/2017 is zij samen met trainer/coach Arend Regeer doorgeschoven naar de hoofdmacht. De functie als assistent-trainer zal zij samen met Alex Scholte invullen.

Met haar ervaring als Talent Coach bij de KNVB, het diploma TC II/UEFA B en haar positieve instelling ziet de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal in Annabel een toegevoegde waarde voor de technische staf.

Het bericht Annabel Toorenburg assistent-coach ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *