Dingo Timisela nieuwe trainer HRC’14

trainer dingoVoor sommige al een tijdje bekend, maar niet voor iedereen. Van speelsters kregen we de melding over trainer Dingo Timisela. Dingo is de nieuwe hoofdtrainer van vrouwen 1 van HRC’14 en voorheen trainer van onder meer de vrouwen van SC  ’t Zand, VV Rijen en Gameren.

HRC’14 heeft een grote vrouwenafdeling met B en D meiden die allebei uitkomen in de 1 e klasse en waarvan de D meiden het felbegeerde Kampioenschap te pakken heeft en 4 juni in de finale staan van de KNVB beker. Tevens zijn er drie seniorenteams die op verschillende niveau’s uitkomen. Ook deze teams spelen nog mee voor de prijzen. HRC’14 vrouwen 1 speelt in de tweede klassen.

Het bericht Dingo Timisela nieuwe trainer HRC’14 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!