Politievrouwen onderuit tegen sterk Duitsland

De Duitse politievrouwen waren gisteren te sterk voor de Nederlandse politievrouwen. Er werd na een ruststand van 0-1 met o-3 verloren. Het Duitse team is opnieuw de beoogd Europees kampioen zoals zij speelden tegen de Nederlandse politievrouwen. Snel, wendbaar met ontzettend veel voetballend vermogen en vooral erg fit.

De Nederlandse keepster Dianne Reemers (PSV Eindhoven) voorkwam dat de uitslag hoger kwam uit te vallen. Vandaag tegen Frankrijk dat met 3-1 had verloren van Duitsland en tijdens het vorige EK in de finale ook al had verloren van de Duitsers. Vandaag wacht Frankrijk.

Het bericht Politievrouwen onderuit tegen sterk Duitsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!