Laatste kans GAN Zomerkamp

gan

Over 2,5 week is het al zover: het unieke Girls Academy Nederland Zomerkamp (zonder slapen) speciaal voor meiden! Dit is je laatste kans om je op te geven! Op 12, 13 en 14 juli staat voor de tweedemaal een geheel voetbalprogramma op de planning georganiseerd bij USV Hercules te Utrecht. Het unieke aan dit zomerkamp is dat er échte profspeelsters uit de Eredivisie Vrouwen langs komen voor een gast-training!

Verder bestaan de dagen uit techniektraining, voetbalspellen, toernooitjes en heel veel waterpret. De kosten voor het Girls Academy Nederland zomerkamp zijn €119,00 per persoon inclusief een shirt van Girls Academy Nederland. Alle informatie is te vinden op www.girlsacademynederland.nl, mis het niet en geef je nu nog op via de website!

Het bericht Laatste kans GAN Zomerkamp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!