Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meiden Buitenveldert winnen Fair Play in Parijs

amsterdamse toppers

Buitenveldert O16 heeft zich van haar beste kant laten zien door op de Paris European Cup U16 Féminines de Fair Play Prijs in de wacht te slepen. In dit sterk bezette toernooi werd het team van coach Hélène Heemskerk en teamleider Eric de Ruijter 6e van de 16 teams, net achter profclubs als FFC Turbine Potsdam (1e), Paris Saint-German (2e), KKPK Medyk Konin (4e) en talenteams uit Praag (3e) en Bratislava (5e).

Vooral de teams uit Potsdam, Parijs en Praag bleken van een zeer hoog niveau. Nu de meiden van Buitenveldert weten waar ze internationaal staan, weten ze ook waar ze het komende seizoen aan kunnen werken: nog meer druk op de tegenstander zetten en vooral ook kunnen omgaan met teleurstellingen, dus ook bij een kleine achterstand georganiseerd blijven voetballen!

Het programma dat La Ligue de Football Paris Ile-de-France samen met de gemeente Parijs organiseerde, voorzag ook in een uitgebreid randprogramma met o.a. een bezoek aan de wedstrijd Portugal-Oostenrijk en een spetterende finale van het toernooi in de fanzone van het EK naast de Eifeltoren. Het toernooi was perfect georganiseerd en Buitenveldert is de Franse bond erg dankbaar voor de uitnodiging.

Het bericht Meiden Buitenveldert winnen Fair Play in Parijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.