Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Politievrouwen komen net te kort

politie ekEen werkelijk fantastisch Nederlands Elftal de eerste helft tegen Frankrijk. De Nederlandse politiemeiden waren de baas op het veld tegen de nr 2 van het vorige EK. Ruststand 2 – 0 door 2 doelpunten van Laura van Enck.

Waarschijnlijk hadden de Franse collega’s de Hollanders onderschat want de 2e helft tapte Les Bleu’s uit een ander voetbalvaatje. Hoog tempo, veel positiewisselingen en hard spel met hele slimme valpartijen….Resultaat: penalty tegen,  3 gele kaarten en 1 rode voor de Hollandse meiden en eindstand 2 – 3. Zo dichtbij om te spelen in de kruisfinales maar net niet.
Nu wacht Engeland op zaterdag om uit te maken wie de nr 5 van het toernooi gaat worden.

politie

Het bericht Politievrouwen komen net te kort verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *