Vanmiddag loting Champions League

logo twente vrouwenVanmiddag rond de klok van 14:00  de loting voor de voorronde in de Champions League. In pot 1 zitten naast FC Twente, PK-35 Vantaa (Finland), SFK 2000 Sarajevo, Medyk Konin uit Polen, Pomurje, Osijek, Wexford Youths en Cardiff.

Er zijn 5 potten, maar de topclubs zitten daar nog niet bij. Totaal 22 clubs gaan de koker in voor de eerste ronde, die loting is op donderdag 1 september. De finale staat voor 1 juni 2017 op het programma in het Cardiff City stadion in Wales.

Het bericht Vanmiddag loting Champions League verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!