Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Versterkingen voor FC Berghuizen

berghuizen trainerBij FC Berghuizen zijn er voor het komende seizoen veel mutaties. Helaas zijn er een paar meiden die vanwege blessures, studie of tijdgebrek stoppen. Dit zijn Esmee Faber, Amaal Shamari, Daphne Munsterhuis, Ellie van Houten, Leanne Pegge en Tessa Struis. Het team dat komend seizoen uitkomt in de eerste klasse heeft als doel te promoveren naar de hoofdklasse.

Er is versterking gevonden in de personen van Anne Bhagerath (afkomstig van jong FC Twente) en Florieke Wiersma (afkomstig van MA1 van ATC’65 uit Hengelo). Deze twee dames zijn een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande krachten en is klaar om de strijd aan te gaan.

Het team heeft een nieuwe trainer aangetrokken, in de persoon van René van den Assem, (zie Foto hieronder.)die inmiddels vol enthousiasme is gestart met de trainingen. René heeft het afgelopen seizoen Trainer Coach 2 behaald en was assistent trainer bij B1 van ATC’65 uit Hengelo. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring met het trainen van dames teams. De leiding is in handen van Leo Benneker en naar een verzorger en een vlagger  is het team nog op zoek.

Het bericht Versterkingen voor FC Berghuizen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *