Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrouwenvoetbalnieuws.nl heeft sponsor binnen

frans bosmanalarmaFrans Bosman kennen we allemaal wel binnen het vrouwenvoetbal. Al meer dan 13 jaar was hij sponsor van o.a RCL en Telstar Vrouwen. Frans Bosman vierde met RCL het landskampioenschap enkele jaren geleden. Zijn bedrijf Alarma is een creatief en onafhankelijk dynamisch adviesbureau, gespecialiseerd in advisering in veiligheid- en beveiligingsvraagstukken. Alarma33 onderscheidt zich in de beveiligingsbranche door de grote vak- en productkennis, maar vooral ook door de bijna 50 jarenlange ervaring (waarvan 31 jaar als installateur).

Het doel dat Alarma33 voor ogen ziet is uw aanspreekpunt te zijn op het gebied van advisering ten aanzien van security management. Het bewerkstelligen van langdurige samenwerking en partnerschap om zodoende objectief, deskundig en op maat gesneden oplossingen aan te reiken. Dit alles met het oog op een duurzame en integere samenwerking en vertrouwensband.

De kracht van Alarma33 is dat het bedrijf op geen enkele wijze verbonden is aan producten, diensten of marktpartijen. Ondanks deze zelfstandigheid kent Alarma33 de markt als geen ander! Hierdoor is advisering volledig van u onafhankelijk.

Het bericht Vrouwenvoetbalnieuws.nl heeft sponsor binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *