Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Debuut Tessel Middag voor Manchester City

tessel city leuk

Tessel Middag heeft vanmiddag haar debuut gemaakt voor Manchester City. Na een uur viel ze in tegen FC Liverpool, de club waar Mandy van den Berg en Shanice van de Sanden voor uitkomen. Mandy van den Berg kwam niet in actie voor de Reds. Niet veel later na het invallen van Tessel Middag scoorde City de 1-1 gelijkmaker, dat was ook de eindstand. Manchester City doet het uitstekend, met 20 punten uit 8 wedstrijden gaat City aan de leiding. Chelsea heeft 15 punten maar kwam pas zes keer in actie. Birmingham City volgt op de derde plaats en speelt woensdag tegen de nummer vier, Arsenal.

Het bericht Debuut Tessel Middag voor Manchester City verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *