Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meiden FC Berghuizen goed bezig in Hoogeveen

berghuizen wint

Beloften O21 FC Berghuizen toernooiwinnaar meidencup Hoogeveen

De beloften van FC Berghuizen is ontstaan door een mix van speelsters afkomstig uit 4 teams vanaf geboortejaar 2000 die natuurlijk in competitieverband in eigen team spelen. Deelname aan een toernooi is een mooie gelegenheid om samengesteld te spelen. Met enkele meiden van het beloften-team deed FC Berghuizen dan ook mee aan een goed georganiseerd toernooi bij HZVV Hoogeveen. FC Berghuizen komt hier al een aantal jaar met een meidenteam maar deed dit jaar voor het eerst mee in de seniorenpoule.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen de vrouwen van FC Driebergen. In deze wedstrijd toonden de groen-witten hun flexibiliteit met goede combinaties binnen een volledig nieuw team. Deze wedstrijd werd met een verdiende zege van 2-0 beslist. De wedstrijd erna was tegen NWVV VR1. Deze wedstrijd werd zelfs bij een lange bal uittrap van NWVV op hun helft gespeeld waardoor ze onder constante druk stonden door de Beloften van FC Berghuizen, 4-0 eindstand. Rapiditas VR1 was de derde tegenstander die goed weerstand bood ten opzichte van de wedstrijd ervoor. Een leuke ploeg die door de Beloften van FC Berghuizen werd verslagen met 4-0. De vierde tegenstander was HHC Hardenberg die komend seizoen in de hoofdklasse MO19 uit gaat komen, een goede ploeg met 2 ongeslagen kampioenschappen op hun lijstje. In een mooie wedstrijd wisten de groen-witten deze met 1-0 overwinning te beslissen. En toen de laatste wedstrijd, tegen Noordseschut VR1. Laatste loodjes wegen het zwaarst en het duurde even voordat de 1-0 werd binnen geschoten waarna bij het eindsignaal de teller op 3-0 stond. 5 wedstrijden, 5 gewonnen! Ongeslagen toernooiwinnaar met 14 doelpunten voor en 0 tegen! Toppers, hetgeen door een oplettend jochie werd beaamd met de woorden;” Wooooow die groenen zijn wel heel erg goed”!

Het bericht Meiden FC Berghuizen goed bezig in Hoogeveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *