VV Heerenveen heeft de selectie rond

vv heerenveen logoDe selectie van de beloften van sc Heerenveen voor seizoen 2016 2017 is bekend. Trainster Anouk Bruil heeft de selectie rond. Het team gaat spelen in de zaterdag Hoofdklasse. De selectie:

Hilde de Boer, Leanne Ringelberg, Anouk Bats, Céline Agema, Anna Ruiter, Chantal Schouwstra, Merel Bathoorn, Carolien Vegter, Lotte Koot, Marielle Degenkamp, Nora Ouaali, Bobby Dijkstra, Denise Boes, Wenke Stedehouder, Jeanine Bosma, Linda Bosma, Justine van der Werf, en Laura de Bont.

Het bericht VV Heerenveen heeft de selectie rond verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!