Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VV Heerenveen heeft de selectie rond

vv heerenveen logoDe selectie van de beloften van sc Heerenveen voor seizoen 2016 2017 is bekend. Trainster Anouk Bruil heeft de selectie rond. Het team gaat spelen in de zaterdag Hoofdklasse. De selectie:

Hilde de Boer, Leanne Ringelberg, Anouk Bats, Céline Agema, Anna Ruiter, Chantal Schouwstra, Merel Bathoorn, Carolien Vegter, Lotte Koot, Marielle Degenkamp, Nora Ouaali, Bobby Dijkstra, Denise Boes, Wenke Stedehouder, Jeanine Bosma, Linda Bosma, Justine van der Werf, en Laura de Bont.

Het bericht VV Heerenveen heeft de selectie rond verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *