Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meiden Eldenia naar Duitsland

wensinglogo eldeniaEldenia neemt zondag 10 juli a.s. te Kleve (Dld) met twee teams deel aan de Kämpferherzen supercup 2016.

Zowel de nieuwe O15 als de voor deze gelegenheid speciaal samengestelde O17 van de Arnhemse vereniging  gaan proberen om op dit mini toernooi, wat zowel `s ochtends als`s middags wordt afgewerkt in de Volksbank Arena van voetbalvereniging  1.FC Kleve, hoge ogen proberen te gooien.  Overige deelnemers aan dit toernooi zijn de jeugdteams van 1. FC Mönchengladbach, SC 13 Bad Neuenahr, BV Borussia Bocholt, en organisator SV Bedburg Hau.

De officiële loting werd afgelopen zondag verricht door niemand minder dan Luisa Wensing, speelster van VFL Wolfsburg en het nationale team van Duitsland. Het toernooi in het stadion van Kleve begint om 10.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Het bericht Meiden Eldenia naar Duitsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *