Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Selectie Nooit Gedacht compleet

michelle hendriks knvbnooit gedacht geffenNooit Gedacht kent weinig mutaties voor komend seizoen. Vertrokken zijn Angela van Rooij (Eldenia) en Margaritha de Groot (Achilles’29).

Vanuit de jeugd komt Aniek Bouwens over. Verder bestaat de vrouwen 1 selectie ongeveer uit 22 personen. Er wordt intensief samengewerkt met vrouwen 2 en 3. Totaal zijn er 49 meiden voor 3 teams. Wel is de technische staf deels vernieuwd. Een nieuwe hoofdtrainer is gevonden in de persoon van Albert van de Wal.

Albert heeft zin om met een grote en jonge groep meiden aan de slag te gaan. Hij word hierbij geassisteerd door Michelle Hendriks (foto), Ralp Vos (keeperstrainer) en Bart Hoeben.

Op 2 augustus beginnen de trainingen voor Nooit Gedacht. Op zaterdag 13 augustus speelt Nooit Gedacht een mini toernooi thuis in Geffen. Door het afzeggen van een vereniging komen we een team tekort.

Hiervoor zijn wij dus nog op zoek naar een team (2e klasse, 1e klasse of Hoofdklasse) dat ons deelnemersveld complimenteert. Toernooi is zaterdag 13 augustus in de middag.

Het bericht Selectie Nooit Gedacht compleet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.