Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel scorende Jolet Lommen naar Saestum

lommen sportingMet 34 doelpunten werd Sporting’70 speelster Jolet Lommen topscorer in de eerste klasse A. De club promoveerde via de nacompetitie en na het spelen van een extra beslissingswedstrijd naar de hoofdklasse.

Dat is niet onopgemerkt gebleven bij Saestum, dus gaat de Utrechtse spits de selectie van Saestum voor het nieuwe seizoen versterken. De nieuwe trainer Rik de Groot telt veel talentvolle speelsters. De mutaties:

Felina Baas (JSV), Erika de Bok (Coby Boys), Naomi Bugla (SCH’44), Priscilla Folmer (Bennekom), Lara Jahee (IJsselmeervogels), Margriet Kanyba (IJsselmeervogels), Naomi Linssen (VVIJ), Puck Louwes (Victoria Universiteit Canada), Fenna Maarse (Victoria Hilversum), Suzan Pitlo (Hooglanderveen), Linda Veefkind (Jonathan), Shemaine Verkleij (RVC Reeuwijk), Emma Vermeulen (Patria), Dante Wammes (FC Eindhoven)

Vertrokken:

Rowena Blankestijn (gestopt)
Anna de Boer (gestopt)
Carmen van Ee (SDO)
Pia Haitsma (Houten)
Franca van de Kuilen (Telstar)
Nitsa Liberakakis (gestopt)
Denise van Luyn (gestopt)
Ahmeeyah Valk (gestopt)
Silvia Woudberg (SDO)
Karima Chraa (SDO)

Het bericht Veel scorende Jolet Lommen naar Saestum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *