Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Berghuizen in trek voor jonge speelsters

berghuizen nieuwMede vanwege het feit dat de hoofdmacht van de vrouwenafdeling al jarenlang op hoog niveau uitkomt is de MO19-1 een trekpleister geworden voor ambitieuze en talentvolle meiden. MO19-1 komt uit in de hoofdklasse van district Oost en is op dit moment het hoogst spelende team onder vrouwen 1. Op steeds jongere leeftijd weten speelsters in nabije omgeving de weg naar FC Berghuizen te vinden.

Dit zijn veelal meiden die zich graag verder willen ontwikkelen en weten dat ze bij FC Berghuizen op de goede plek zitten. FC Berghuizen heeft namelijk verschillende opleidingsteams waardoor doorstroming naar Vrouwen 1 vanuit de jeugd gemakkelijker gaat. Denk hierbij aan de verschillende belofteteams, MO21 en MO13 waar mogelijk nog een MO17 aan toegevoegd gaat worden. In deze belofteteams spelen meiden van verschillende leeftijden samen, naast competitie in hun eigen selectieteam. Op deze wijze wordt ze een extra podium geboden om hun talent nog beter te kunnen ontwikkelen.  Meiden die bij FC Berghuizen MO19-1 spelen hebben kans om af en toe al aan te sluiten bij vrouwen 1 dit in tegenstelling tot meiden die geen lid zijn van de club.  FC Berghuizen is verheugd dat meiden een bewuste keuze maken om in Oldenzaal te komen voetballen!

Het komende seizoen kan FC Berghuizen MO19-1 zich met maar liefst 4 nieuwe meiden versterken.

 Nadia Wijkens (GVV Sparta)

Rosanne Gering (GVV Sparta)

Yindi Schuil (LSV)

Iris de Roos (RKSV NEO) 

Het bericht FC Berghuizen in trek voor jonge speelsters verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.