Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oefenprogramma komt langzaam op gang

duel ajax-psvDe KNVB bekerwedstrijden worden gespeeld op 20/21, 24 en 27/28 augustus. Dit geldt voor alle clubs uit de landelijke klassen. Op zaterdag 3 september en zondag 4 september begint dan de competitie.

De meeste clubs gebruiken de bekerwedstrijden als een oefenwedstrijd, geen enkele club interesseert het bekervoetbal, de KNVB ook niet. Vandaar dat we nog weinig oefenwedstrijden hebben staan in het programma, zie hier. Laat het ons weten of jullie club voor 20 augustus nog een oefenwedstrijd speelt, dan maken we daar melding van.

Het bericht Oefenprogramma komt langzaam op gang verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *