Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Davina Philtjens versterkt selectie Ajax

davinaDavina Philtjens is vanaf komend seizoen speelster van de Ajax Vrouwen. De 27-jarige Belgische komt over van Standard Luik en is aangetrokken voor de linkerkant. ,,Ik ben een offensieve back”, aldus de nieuwe aanwinst.

,,In principe kan ik op de hele linkerflank uit de voeten”, vertelt Philtjens. ,,Verdedigend kan ik mijn mannetje staan. Ik ben iemand die niet graag verliest, ik ga voor iedere bal.”

Philtjens heeft bewust gekozen voor Ajax. ,,Ik speelde al acht jaar voor Standaard Luik, ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ik de kans kreeg om bij deze mooie club te tekenen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik kende Ajax al uit de BeNe League, ik heb op de Toekomst zelfs een keer tegen ze gescoord.

Het bericht Davina Philtjens versterkt selectie Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *