Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Versterkingen voor SV Venray

logo venray goedSV Venray laat het volgende weten. Michel Vrenken is gestopt.

Het eerste selectieteam van de vrouwen heeft zich met twee speelsters versterkt. Dit zijn Sanne Wilmsen en Nina Litjens.

Sanne Wilmsen is 22 en komt uit Wellerlooi. Tijdens het afgelopen seizoen was zij ook in de 1ste klasse actief, in Rotterdam bij Antibarbari. Met Pernis wist zij in de zaal het landskampioenschap eredivisie binnen te slepen.

Nina Litjens komt uit Venray en komt over van Udi’19. Met haar jonge leeftijd van 17 was zij ook gescout voor CTO Eindhoven maar heeft dus voor SV Venray gekozen.

 1. Sanne de Boer (K) 28jr
 2. Lotte Koppers 28jr
 3. Elisa v Knippenberg 23jr
 4. Marlou v Deursen 20jr
 5. Emilie Maas 19jr
 6. Lieke Wijnands 22jr
 7. Lisanne Jacobs 19jr
 8. Ellis Michiels 19jr
 9. Marieke Janssen 18jr
 10. Myrthe v/d Laar 21jr
 11. Nadieh v/d Eijnden 21jr
 12. Lindie v/d Steen 20jr
 13. Demi Stappershoef 16jr
 14. Svea Huntjens (K) 16jr
 15. Sanne Wilmsen 22jr
 16. Nina Litjens 17jr

Verder is de 2e selectie van SV Venray dit team bestaat uit allemaal jonge speelsters van tussen de 16 en 22 jr , ook nog versterkt met 3 speelsters uit de eigen jeugd en 1 talentvolle veel scorende jeugdige speelster komt over van VCH-Venlo/Blerick vrouwen 1 , deze selectiegroep bestaat nu uit 15 speelsters , want hier zijn ook 3 speelsters gestopt ivm studie/stage.

 1. Liona Zwartkruis (17jr) SV Venray MA1
 2. Dionne de Graaff (18jr) SV Venray MA1
 3. Ilse v Ass (17jr) SV Venray MA1
 4. Kyra Janssen (18jr) VCH Venlo/Blerick

Ook het 3e selectie team is weer uitgebreidt met een 2 tal speelsters en bestaat nu uit 20 speelsters dit team bestaat vooral uit oud 1e speelsters van SV Venray die ook altijd klaar staan als SV Venray Vr 1 hun nodig mocht hebben meeste speelsters zijn tussen de 24 en 34 jaar oud.

Verder hebben wij voor het volgende seizoen ook weer 3 meisjes teams : MA1 , MB1 en MC1 bestaande uit 15 speelster per team en hebben we nog een aantal talentvolle jonge meiden in de C en D selecties bij de jongens spelen.

Verder zijn wij van SV Venray ook trots dat er 1 van onze grote talenten Amber v Heeswijk (16jr) speelde afgelopen seizoen met SV Venray C1 jongens en Vrouwen 1 , is gescout door Borussia Monchengladbach , zij gaat daar spelen in de Onder 17 die uitkomen in de Bundesliga , Amber van Heeswijk is na international Myrthe Moorrees die ook van SV Venray afkomstig is , een speelster die een mooie toekomst te wachten kan staan.

Het bericht Versterkingen voor SV Venray verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.