Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vijfdaagse trainingsstage Oranje Onder 19

torny 2Totaal 24 speelsters zijn uitgenodigd door bondscoach Jessica Torny voor een vijfdaagse trainingsstage van 4 t/m 8 juli. De stage wordt gehouden in Zeist en is ter voorbereiding op het aanstaande EK in Slowakije. Na deze stage wordt de definitieve selectie van 18 speelsters bekend gemaakt.

Oranje onder 19 opent het toernooi op dinsdag 19 juli tegen gastland Slowakije. In de tweede wedstrijd op vrijdag 22 juli is Noorwegen de tegenstander en de groepsfase wordt afgesloten met een ontmoeting tegen Frankrijk op maandag 25 juli.

Voorlopige selectie: Suzanne Admiraal (Telstar), Sabrine Ellouzi (FC Twente),  Sisca Folkertsma (PSV), Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente), Esmee de Graaf (PEC Zwolle), Michelle Hendriks (PSV),  Lize Kop (CTO Amsterdam), Vita van der Linden (Ajax), Nadine Noordam (ADO Den Haag), Naomi Pattiwael (CTO Eindhoven), Silvie van der Plas (CTO Amsterdam), Paulina Quaye (Ajax), Pleun Raaijmakers (CTO Eindhoven), Mijke Roelfsema (ADO Den Haag), Jill Roord (FC Twente), Kay-Lee de Sanders (CTO Amsterdam), Maureen Sanders (PSV), Yvonne van Schijndel (CTO Eindhoven), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Soraya Verhoeve (Ajax), Lysanne van der Wal (BV Cloppenburg), Ashleigh Weerden (CTO Amsterdam), Jacintha Weimar (Bayern München), Vera ten Westeneind (CTO Eindhoven).

Het bericht Vijfdaagse trainingsstage Oranje Onder 19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *