Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vier strandvoetbalsters van HTC in Oranje

De HTC-strandvoetbalsters Jennieke van der Pol, Marianne ten Brinke, Stef Saaltink en Annelies Martijn zijn opgenomen in de dertienkoppige selectie van het Nederlands beachsoccerteam. “Er is dit jaar voor het eerst een Nederlands team voor vrouwen en in dat team zijn wij met HTC goed vertegenwoordigd”, zegt keepster Annelies Martijn, die dinsdagavond in Zwolle de eerste training met Oranje heeft afgewerkt op sportpark De Pelikaan.

“Wij trainen met het Nederlands team deze maand drie dinsdagen in Zwolle. In totaal zijn er dertien speelsters opgeroepen en daar moeten er nog drie van afvallen”, vertelt Martijn, die zelf niet hoeft te vrezen voor haar plek in het team. “Er zijn twee keepsters geselecteerd, dus Anna Reitsma van VIOD en ik gaan eind juli zeker mee naar Portugal.

Van 29 tot en met 31 juli staat in Portugal het kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap op het programma en daar neemt de ploeg van bondscoach Gert Oosterbroek (tevens trainer HTC) en teammanager Jouke Dantuma het in de poulefase op tegen gastland Portugal en Spanje. In de andere poule treffen Engeland, Zwitserland en Griekenland elkaar.

Het bericht Vier strandvoetbalsters van HTC in Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *