Meidenvoetbal is hot bij SSS


Ook bij SSS is meidenvoetbal niet meer weg te denken, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe meiden die voetbal leuk vinden. Weet je een meisje dat voetbal leuk vindt, of waarvan je denkt dat ze het misschien wel leuk zou kunnen vinden? Aarzel dan niet en laat haar naar SSS komen.

SSS is een vereniging met ruim 130 vrouwen/meiden leden. Naast het trainen en de wedstrijden wordt er van alles georganiseerd, zoals pupil van de week. En het jaarlijks terug kerende Ladies Day. Dus meiden..kom voetballen bij SSS en neem je vriendinnen mee!!

Het bericht Meidenvoetbal is hot bij SSS verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!