Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Betsy Hassett alsnog naar Ajax

betsyVorig jaar kregen we een e-mail van de moeder van Betsy Hassett, zij zocht een club en Ajax leek haar wel wat. We stuurde de mail door naar Ajax, maar toen bleef het rustig. Zij vertrok toen naar Werder Bremen.

Inmiddels heeft Ajax zich versterkt met de Nieuw-Zeelandse international. Het is niet vreemd dat deze voetbalster van de andere kant van de wereld naar Ajax komt. Hassett: ,,Ajax speelt al enige jaren door mijn gedachten. Ik heb Nederlands bloed en het was altijd een wens om in dit land te voetballen. Mijn familie in Nederland stuurde mij vroeger altijd Hollandse voetbalspulletjes en dat inspireerde mij. Nu komt alles samen op een voor mij perfect moment in mijn voetballoopbaan.

Betsy neemt met Nieuw-Zeeland deel aan de Olympische Spelen in Brazilië.” Zij kwam al 91 keer uit voor Nieuw-Zeeland.

Het bericht Betsy Hassett alsnog naar Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.