Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Hollandscheveld heeft zin in het nieuwe seizoen

hollandscheveld

Seizoen 2016-2017:

In het seizoen 2016-2017 zal vv Hollandscheveld wederom van start gaan met drie teams in de vrouwencategorie. Hiermee zijn de vrouwen nog steeds goed vertegenwoordigd binnen de vereniging.

Vrouwen 1 zal na een spannende seizoensafsluiting komend seizoen uitkomen in de 1e klasse. Het zal aftasten worden wat het niveau in de 1e klasse zal zijn. Een stabiele 1e klasser worden zal een mooie doelstelling zijn, maar we gaan er van uit dat vooral handhaving centraal zal staan.

Vrouwen 2 zal wederom uitkomen in de 4e klasse. Met enkele nieuwe speelsters zal er een team neergezet moeten worden die voor en met elkaar zal spelen en de doelstelling is dan ook dat de dames in het seizoen 2016-2017 hoger zullen eindigen op de ranglijst.

Vrouwen 3 komt uit in de vrijdagavond/recreatieklasse. In de voorjaarscompetitie pakten zij de tweede plaats op de ranglijst. Hopelijk weten de vrouwen dit seizoen de eerste plaats te veroveren.

Mutaties

Vanuit de 1e selectie zijn er enkele speelsters die hebben aangegeven wat lager te willen gaan voetballen of te stoppen. Dit zijn Alina de Ruijter, Aranka ter Steege en Lidia Meijer. Ook hoofdtrainer Marco de Jonge zal de vrouwen van Hollandscheveld na 2 seizoenen verlaten. Tevens zijn er enkele speelsters vanuit de 2e selectie die zullen stoppen.

Verheugd zijn wij dat er enkele nieuwe speelsters over komen naar de vrouwen van vv Hollandscheveld. Vanuit de MB-junioren stromen door: Iris Meekhof, Chantal Boertien, Kimberley de Jonge, Priscilla Knol, Chantal Knol, Ciska Krikken, Sharon van Dalen (HODO) en Kirsten Schonewille (HODO). Naast dit jonge talent zullen ook Marjolein Korenhof (Dalen), Stacey Heutinck (Noordscheschut) en Rian Everts (SCN) de vrouwen van Hollandscheveld komen vertegenwoordigen. Ook Joyce Hospers zal weer terugkeren.

Vrouwen 1 heeft in Jan van der Zee (Gramsbergen) een nieuwe hoofdtrainer weten te vinden. Met een nieuwe hoofdtrainer aan het roer zal de selectie voor het seizoen 2016-2017 nog een verrassing zijn en zal deze na de zomerperiode vastgesteld moeten worden.

Het bericht Hollandscheveld heeft zin in het nieuwe seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *