Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KNVB komt doordeweekse wedstrijden tegemoet

knvb bekerlogoEigenlijk heeft de KNVB recht op een compliment, we werden net gebeld door de KNVB over het systeem bij de poulewedstrijden.

Vanaf poule 5 (IJFC, VV Maarssen, Saestum, Sporting’70) gaat het fout op voetbal.nl, ten opzichte van de eerste vier poules, maar er is geen systeem bij de poulewedstrijden.¬†Maarssen (nr 2) zou moeten spelen tegen Sporting’70 (nr 4) maar er wordt van afgeweken, dus andere wedstrijden.

Reactie KNVB: ‘Elke poule wijkt af van het schema, dit hebben we gedaan om de doordeweekse wedstrijden op rijafstand te compenseren. De clubs hebben nu op de woensdag weinig problemen met de afstand, vandaar een ander systeem.

Het bericht KNVB komt doordeweekse wedstrijden tegemoet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *