Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eldenia O17 wint Kämpferherzen supercup in Kleve

meiden eldenia

Het speciaal voor dit toernooi samengestelde onder 17 gelegenheidsteam van Eldenia heeft afgelopen zaterdag in Kleve het sterk bezette Kämpferherzen toernooi gewonnen. Na in de halve finale met 3-0 te hebben afgerekend met het 017 elftal van FC Mönchengladbach werd in een spannende finale met 2-2 gelijkgespeeld tegen de 017 van gastgever SV Bedburg Hau, waarna Eldenia de noodzakelijke penalty`s net iets beter nam dan de thuisploeg.

In de ochtend had het nieuwe O15 team (C3M) van Eldenia al beslag weten te leggen op de 3e plaats in de O15 categorie. In de halve finale werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen het sterke team van SC 13 Bad Neuenahr, waarna de Duitse opponent de noodzakelijke strafschoppen net iets beter nam. In de strijd om de derde en vierde plaats werd de O15 van SV Bedburg Hau door de meiden van Eldenia overduidelijk met 5-0 verslagen. Al met al een succesvolle dag voor de meiden van Eldenia.

Het bericht Eldenia O17 wint Kämpferherzen supercup in Kleve verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *