Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meiden HSC blikken tevreden terug

opop

VV HSC MB1 Open Nederlands Kampioen Beachsoccer

Afgelopen weekend, 8 t/m 10 juli, werd het Open Nederlands Beachsoccer kampioenschap weer afgewerkt op het strand bij Midwolda, Blauwestad. De Vrouwen 1 en MB1 van VV HSC presteerden hier zeer, maar dan ook zeer behoorlijk. Waar de Vrouwen 1 de pech had om bij titelhouder Oranje Nassau in te zitten en diens directe concurrent Muntendam werden de Vrouwen toch even mooi 3e in de poule. 4 wedstrijden werden er gewonnen en 2 verloren, van bovengenoemde teams.

De meiden van de MB1 van HSC, opgedeeld in 2 teams, presteerden zeer goed. De kruisfinales waren tussen WVV en Franeker MB2 en HSC MB1 en HSC MB2. HSC MB1 wist de finale te halen na een lange strafschoppen serie die nodig was na het 1-1 gelijkspel. Dit was een ware thriller. Waar de MB2 de troostfinale jammerlijk verloor en 4e werd wist de MB1 de finale te halen en daarin de meiden van WVV te verslaan. Ook dit keer kwamen er strafschoppen aan te pas en trok HSC MB1 aan het langste eind. Dit resulteerde in de titel, Open Nederlands Kampioen Beachsoccer 2016. Een zeer goede prestatie met een deelnemersveld uit verschillende windstreken. Een prachtige prestatie. Volgend jaar zullen de meiden van VV HSC MB1 hun titel moeten verdedigen op dit prachtige evenement. VV HSC feliciteert de meiden met het behalen van deze fantastische titel.

Het bericht Meiden HSC blikken tevreden terug verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.