Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spaanse aanwinst voor Ajax

moreno

Ajax heeft de Spaanse Ana Romero Moreno gecontracteerd. De 29-jarige aanvalster komt over van Valencia.

Met de beroemde Spaanse club drong ze recentelijk door tot de halve finale van de Spaanse bekercompetitie. Ondanks een doelpunt van ‘Willy’, zoals haar bijnaam luidt, werd Valencia uitgeschakeld door Atlético Madrid. Maar Romero Moreno heeft meer mijlpalen op haar palmares.

Zo werd ze twee keer kampioen met Barcelona, twee keer met Rayo Vallecano en won ze met die clubs ook nog eens een keer de beker. Dat deed ze ook met Espanyol. Maar het hoogtepunt in de lange loopbaan van de in Sevilla geboren voetbalster is de Europese titel. Die haalde ze met het Spaanse team onder de 19 jaar. Haar meest doelpuntrijke seizoen was twee jaar geleden toen ze in dienst van Espanyol 23 goals maakte.

Het bericht Spaanse aanwinst voor Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.