Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ U15w wint van Vlaams team

JVOZ U15 17072016

JVOZ U15-3 (C3M) heeft haar laatste oefenwedstrijd gespeeld, en wel thuis tegen KVC Westerlo U17. Westerlo trad aan met een iets gehavend elftal, maar ook bij JVOZ ontbraken er een paar prima speelsters (Sophie Fijneman (knie) Manon de Ruijsscher (vakantie) en Wynonna Lord (polsblessure).

De wedstrijd werd bijna al na 20 seconden opengebroken door JVOZ na een snelle onderschepping vanaf de aftrap, maar de kans werd niet verzilverd. JVOZ speelde heel erg goed en met snelle en mooie combinaties, maar ook heerlijke steekpasses door de verdediging werd Westerlo op alle fronten afgetroefd. JVOZ gaf op één foutje na helemaal niets weg en hield de nul, waar Westerlo er 22 om de oren kreeg, de één nog mooier uitgespeeld dan de ander.

De druk werd door JVOZ de gehele wedstrijd op de tegenstander gehouden waardoor die niet in de wedstrijd kon komen. Het hield eigenlijk steeds op 30 meter van het doel van keepster Anouk van der Klooster op. De doelpunten kwamen op naam van Lieve van Vliet (5x), Julia Biesen (4x), Angela Versluis (4x), Laura Vierhout (4x), Winnie Li (2x), Cheng Yan Li (1x), Noa Slinger (1x) en Alessia Mieras (1x). De verdediging onder leiding van Demi Nas en keepster Anouk van der Klooster, samen met Chaima Benkaddour, Lois Hofman en Jasmijn Verschoor stond als een huis (dat doet het al weken, gezien maar 1 tegengoal in 3 toernooien en deze wedstrijd) en gaf wederom geen tegengoal weg.

Voor de meiden van JVOZ een heerlijke manier om de vakantie in te gaan. Komend seizoen spelen ze in de 1e klasse tegen C1 teams van grote en mooie amateurverenigingen, alsmede de Benegirls League op zondag. Dat seizoen zal een mooie test worden voor de talenten uit Zeeland en Zuidwest-Brabant. Deze 22-0 staat en er viel niets op af te dingen.

Het bericht JVOZ U15w wint van Vlaams team verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *