VV Bavel vrouwen 2 alsnog ingedeeld

logo bavelHaagse DUNO terug naar derde klassen?

VV Bavel VR 2 won de nacompetitie door in de finale te winnen van het Haagse DUNO. Bavel VR 2 werd echter niet ingedeeld in de tweede klasse voor het nieuwe seizoen. DUNO wel, maar de KNVB heeft de fout inmiddels hersteld. VV Bavel VR 2 komt uit in de tweede klasse F.

Of DUNO weer is teruggezet naar de derde klasse is nog niet duidelijk omdat OJC Rosmalen VR 2 (2e klasse G) helemaal niet uit wil komen in de tweede klasse. Het eerste elftal van OJC blijft wel in de tweede klasse F.

Het bericht VV Bavel vrouwen 2 alsnog ingedeeld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!