Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VV Bavel vrouwen 2 alsnog ingedeeld

logo bavelHaagse DUNO terug naar derde klassen?

VV Bavel VR 2 won de nacompetitie door in de finale te winnen van het Haagse DUNO. Bavel VR 2 werd echter niet ingedeeld in de tweede klasse voor het nieuwe seizoen. DUNO wel, maar de KNVB heeft de fout inmiddels hersteld. VV Bavel VR 2 komt uit in de tweede klasse F.

Of DUNO weer is teruggezet naar de derde klasse is nog niet duidelijk omdat OJC Rosmalen VR 2 (2e klasse G) helemaal niet uit wil komen in de tweede klasse. Het eerste elftal van OJC blijft wel in de tweede klasse F.

Het bericht VV Bavel vrouwen 2 alsnog ingedeeld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *