Dominique Bruinenberg naar Italiaanse competitie

dootjeDominique Bruinenberg gaat komend seizoen in de Italiaanse Serie A spelen.

Haar nieuwe club is AGSM Verona dat afgelopen seizoen op de tweede plaats eindigde achter kampioen Brescia. Beide clubs spelen in de Champions League. Verona werd twee seizoenen geleden nog kampioen van Italie.

De club laat weten blij te zijn met de ex-speelster van ADO Den Haag, een symmetrische speelster, tactische intelligentie, techniek en explosiviteit, dat past bij het jonge en ambitieuze Verona. Dominique Bruinenberg kwam ook vier seizoen uit voor Telstar.

Het bericht Dominique Bruinenberg naar Italiaanse competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!