KNVB beker: drie thuiswedstrijden voor RVVH

rvvhRVVH speelt in de poulefase drie thuiswedstrijden, Barendrecht VR 2 gaat drie uitwedstrijden spelen. Barendrecht is in het weekend van 20 augustus op trainingskamp, de wedstrijd tegen RVVH gaat daarom naar dinsdag 6 september, aanvang 20:00.

Op voetbal.nl staat dat Barendrecht VR 2 thuis speelt, maar de wedstrijd is in Ridderkerk. RVVH speelt in de poulefase alle drie de wedstrijden op eigen veld. In alle poules gaan de nummer 1 en 2 door naar de volgende ronde.

Het bericht KNVB beker: drie thuiswedstrijden voor RVVH verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!