Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nieuwe aanwinsten zaalvrouwen Drachtster Boys

sammmie

Drachtster Boys heeft haar selectie voor het nieuwe seizoen rond.  In de selectie zijn een paar mutaties geweest, verder is het team compleet gebleven.  Een drietal speelsters zijn toegevoegd;

Bernou Hylkema: Al jaren is Bernou een bekende in het vrouwenvoetbal. Na VV Oerterp en SC Heerenveen heeft zij vorig jaar gekozen voor een rustigere carrière bij DFT3. Na het behalen van het kampioenschap en de beker met DFT3 sluit ze volgend seizoen aan bij de selectie van DFT1.

Esra van der Heide: Eén seizoen geleden speelde zij nog bij de Talenten van Drachtster Boys, daarna vertrok zij voor school een half jaar naar Spanje, waar zij gespeeld heeft bij een zaalvoetbalteam in Sevilla.

Rianne Mulder:  Rianne komt over van de beloften van SC Heerenveen en was daarvoor speelster van de C1 van Drachtster Boys veld.

Shannon Viet (stap terug naar DFT2), Marieke van Toledo (stap terug naar DFT3) en Sylvia van der Geest (zet een eerst een punt achter haar carrière), zijn niet meer bij de selectie. Bij de staf is alleen Kim Gall (zwanger) gestopt als teammanager. Zij gaat zich richten op het aankomende moederschap.

Aankomend seizoen start de competitie in de landelijke Eredivisie weer met 12 teams.  Uit het Noorden heeft Avanti/Keuning Advocaten uit Stiens zich opnieuw aangemeld en uit Gelderland is FC Gelre terug in de eredivisie.  De eerste competitiewedstrijd spelen de Drachtster vrouwen gelijk thuis tegen promovendus Avanti/Keuning Advocaten.  FC Gelre speelt thuis tegen KTP Nieuw Roden.

Op vrijdag 9 september start de KNVB beker.  De zaalvrouwen van Drachtster Boys spelen dan uit in Wehl tegen FC Gelre. DFT2 en DFT3 spelen die avond een thuiswedstrijd tegen respectievelijk Pro Futsal Club uit Apeldoorn en Drs. Vijfje uit Groningen.

Het bericht Nieuwe aanwinsten zaalvrouwen Drachtster Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *