Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sarina Wiegman heeft diploma binnen

wiegmanSarina Wiegman is één van de tien trainers die zijn geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal en ontvangen zondag 31 juli hun diploma. De uitreiking vindt plaats in de Amsterdam ArenA, voorafgaand aan de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord.

Technisch directeur Hans van Breukelen zal het diploma Coach Betaald Voetbal (UEFA Pro) uitreiken aan tien trainers die daarmee bevoegd zijn om als hoofdtrainer bij het betaald voetbalorganisatie aan de slag te gaan.

Onder hen is dus Sarina Wiegman die als derde vrouw ooit de cursus met goed gevolg heeft voltooid. Voormalig bondscoach Vera Pauw en Onder 19-coach Hesterine de Reus gingen haar voor. Wiegman is sinds 2014 werkzaam als assistent-coach bij het Nederlands vrouwenelftal.

Het bericht Sarina Wiegman heeft diploma binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *