SV Charlois haalt ervaren trainer binnen

martin oosterveerDe Rotterdamse club SV Charlois keert weer terug naar de tweede klassen, het promoveerde vanuit de derde klassen en wil nu proberen om hogerop te geraken. Daarom is er een ervaren trainer aangetrokken. Het bestuur is verheugd om mede te delen, dat in Martin Oosterveer een nieuwe trainer is gevonden voor sv Charlois VR (zo). Oosterveer heeft het afgelopen seizoen Barendrecht VR 2 onder zijn hoede gehad en promoveerde daarmee naar de eerste klasse A. Daarvoor was hij actief in het vrouwenvoetbal bij AGE.

Het bericht SV Charlois haalt ervaren trainer binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!