Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Doen jullie hier ook aan mee?

logo girlsOp zondag 28 augustus om 10.30 uur organiseert VV Oosterhout in samenwerking met Damen Clinics (www.damenclinics.nl) een intensieve voetbalclinic speciaal voor de meiden. Onder begeleiding van professionele trainers worden er in groepjes oefeningen gedaan en uitleg gegeven.

Je wordt vanaf 10.30 uur ontvangen in de kantine met koffie, thee of limonade. Om 11.00 uur zal hier een introductie presentatie en uitleg worden gegeven, waarna er kan worden omgekleed. Daarna gaan de voetbalmeiden mee naar het veld met de trainers en wordt in een carrousel verschillende oefeningen gedaan. Tussen de oefeningen zijn drinkpauzes en om 14.00 uur ronden we af. Na het omkleden kan in de kantine worden nagepraat met een drankje en een broodje.

De kosten voor de clinic bedragen €15. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname en met dit bewijs ontvang je 10% korting op je deelname bij een volgende clinic.

Tijdens de clinic zijn er scouts aanwezig die kijken naar de individuele voetbaltalenten en met hen zouden we graag in contact blijven om te kijken wat we, in een samenwerking met de voetbalster, ouders en de huidige vereniging, kunnen bieden om het talent van deze meiden verder te ontwikkelen.

Geef je snel op met onderstaand aanmeldingsformulier, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Het bericht Doen jullie hier ook aan mee? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *