Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RVVH heeft veel zin in nieuwe seizoen

rvvhGisteravond zijn de vrouwen van RVVH begonnen aan de voorbereiding van de nieuwe competitie. Onder leiding van hun nieuwe 1e elftal trainer, Nasser Abdalla, over gekomen van het Klaaswaalse SSS, werd de gehele selectie aan een training onderworpen. Het op 18 juni jl, gepromoveerde naar de topklasse eerste vrouwenteam en het in de 2e klasse uitkomende 2e elftal. De trainer van het 2e elftal trainer Patrick van der Veen was nog op vakantie, hierdoor had Abdalla voor deze keer een grote selectie. Omdat de vrouwen nog tot 18 juni, hun competitie moesten spelen, was de groep verre van compleet. Mede door dit zeer late slot, waren nog een flink aantal van hen op vakantie.

De selectie bestaat dit jaar uit maar liefst 40 dames, waarvan in ieder geval Sharella Hunt en Claudia Garcia Moreno langdurig geblesseerd zijn. Abdalla en van der Veen hebben maar liefst 16 nieuwkomers in hun selectie zien komen,waaruit ze kunnen putten. Dit zijn op volgorde van alfabet, Melissa Blokland, Celine Bruens, Nathalie Engel,  Yentl van Gogh, Mandy  van Helden, Robien Laisina, Shayenne Ledes, Danielle Noordermeer, Fu-Sang Pott, Tamara Tooren, Angel Verschoor, Iris Zoon, Rozemarijn Zijlstra, en van de RVVH MA1, Julia Butter en Anne Caljouw. Van deze vrouwen kwam Tamara Tooren terug van een knieblessure.  Abdalla begon de training met het aan elkaar voorstellen van de nieuwe dames, waarna hij met de training begon. Hij had deze avond de beschikking over een selectie van 24 speelsters

Van de nieuwe vrouwen waren niet aanwezig: Blokland, van Goch, van Helden, Laisina, Noordermeer en Verschoor.

Ook de nog vakantie vierende andere speelsters, stromen de komende tijd binnen.

Abdalla en van der Veen krijgen de uitdaging om 2 geheel nieuwe elftallen te smeden,er zal de komende weken druk worden getraind om de elftallen speelklaar te maken. Voorlopig wordt er op maandag-, dinsdag-, en donderdagavond getraind. En als er niet gespeeld word, ook op zaterdagmorgen.

Abdalla en van der Veen werken toe naar een goede basisconditie. De eerste oefenwedstrijd wordt  op 6 augustus a.s. Vrouwen 1 speelt die zaterdag om 14.00 in Utrecht tegen het naar de hoofdklasse gepromoveerde Sporting 70 en voor Vrouwen 2 wordt nog gezocht voor een oefenpartner.

Het verdere programma is: 9 augustus Vr1, Baronie V1 – RVVH Vr1 en RVVH Vr2 – DUNO Vr1, 13 augustus komen de Belgische vriendinnen hier thuis op bezoek, nl, Wuustwezel V1, om 14,30 uur en V2 – Wuustwezel V2 om 12.00 uur. Op 16 augustus spelen beide elftallen thuis om 20.00 uur Vr1 speelt dan tegen Stedoco Vr1 en Vr2 speelt dan tegen Floreant VR1. Op 20 augustus is normaal een bekerprogramma, maar aangezien de wedstrijd tegen Barensrecht Vr2 is uitgesteld, wordt getracht om een wedstrijd tegen de nieuwbakken BVO Achilles 29 uit Groesbeek op het sportpark te krijgen.De andere beker data speelt Vr1 thuis, volgens Vrouwenvoetbalnieuws.

Tenslotte speelt vrouwen 1 op 13 september 20.00 uur thuis tegen het Nederlands Politie Elftal.

Gezien de gretigheid waar de selectie vanavond mee begon, belooft het wat voor de toekomst,

 

Het bericht RVVH heeft veel zin in nieuwe seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *