Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Loting EK vrouwenvoetbal 2017 in Rotterdam

ek naar nederland

De loting voor UEFA Women’s Euro 2017 (WEURO 2017) vindt plaats op dinsdag 8 november 2016 in het Luxor Theater in Rotterdam. Rotterdam is met het Sparta Stadion één van de zeven speelsteden van WEURO 2017.

Tijdens de loting zitten zestien landen in de koker, waarvan Nederland als gastland er sowieso een is. Deze landen zullen in vier poules strijden om een plek in de kwartfinale. De poule-indeling en de speelschema’s van de deelnemende landen worden tijdens de loting bekend.

De openingswedstrijd van WEURO 2017 is op 16 juli in Utrecht. De finale is 6 augustus in Enschede. Het programma van de lotingsceremonie volgt later via www.weuro2017.nl.


WEURO 2017 is het Europees kampioenschap voetbal 2017 voor vrouwen. Het toernooi vindt plaats van zondag 16 juli 2017 t/m zondag 6 augustus 2017. Aan het EK doen zestien landen mee. Verspreid over zestien dagen spelen zij gezamenlijk 31 wedstrijden. Breda, Deventer, Doetinchem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht zijn gastheer van de groepswedstrijden. In elke speelstad worden vier groepswedstrijden gespeeld. De kwartfinales zijn in Deventer, Doetinchem, Rotterdam en Tilburg en de halve finales in Breda en Enschede. De finale is vervolgens in Enschede.

Het bericht Loting EK vrouwenvoetbal 2017 in Rotterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *