Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Hier moet je bij zijn

loil nieuwOver een goede 2 weken is het zover dan zal er op zaterdag 13 augustus afgetrapt worden op Sportpark de Korenakker in Loil voor de tweede editie van het ING Vrouwen Beloften Voetbaltoernooi.

Tijdens deze editie doen de volgende vrouwen beloften teams mee:

  • ADO Den Haag
  • PEC Zwolle
  • Telstar
  • FC Eindhoven
  • KRC Genk
  • RSC Anderlecht
  • SGS Essen
  • FFC Frankfurt

Vooral FFC Frankfurt is binnen het vrouwenvoetbal een grootheid met maar liefst 4 eindoverwinningen in de (W)UEFA Champions League. De aftrap van de eerste wedstrijd is om 10:00 en om 17:00 is de finale afgerond.  Kortom een gehele dag top vrouwen voetbal, zie hier het programma.

Het bericht Hier moet je bij zijn verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.