Jan Trienekens nieuwe trainer SV Venray

jan venrayDoor het vertrek van Bart Denissen bij SV Venray was een vacature hoofdtrainer voor vrouwen 1 ontstaan. Het is gelukt deze vacature in te vullen. SV Venray is dan ook zeer verheugd Jan Trienekens te kunnen presenteren als nieuwe trainer voor het eerste elftal. Jan heeft ruime ervaring in het opleiden, trainen en coachen.

Hij is bij de KNVB o.a.  regiocoach, clubcoach, docent  technische opleidingen, Trainer/coach van diverse nationale jeugdelftallen waaronder Nationaal jongens 014/015, Nationaal meisjes 016/018 geweest. Ook bij VVV’03 / VVV is hij trainer van diverse standaard teams geweest. Jan is gediplomeerd TC1 / UEFA A trainer.

Het bericht Jan Trienekens nieuwe trainer SV Venray verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!