Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SteDoCo zoekt nog een assistent-scheidsrechter

grens

Voor het komend seizoen zijn de SteDoCo vrouwen op zoek naar een nieuwe assistent-scheidsrechter. Door de mooie promotie naar de 2de divisie is het voor Pascal van der Zwan niet meer mogelijk bij de wedstrijden aanwezig te zijn. Daarom zijn wij opzoek naar een opvolger om zijn rol over te nemen.

Wil jij deze rol vervullen bij deze groep meiden die na het kampioenschap volgend jaar in de hoofdklasse zijn? Ben jij fanatiek, met humor, gezellig en gek op voetbal. Dan pas je helemaal bij SteDoCo.

Meld je dan nu bij trainster Irma de Witte: irmadewitte@hotmail.com

Het bericht SteDoCo zoekt nog een assistent-scheidsrechter verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.