VDZ zoekt oefentegenstander

logo vdzHet eerste vrouwenteam uitkomend in de 1e klasse D zoekt voor zondag 28 augustus een tegenstander voor een oefenwedstrijd. Tijd en locatie (uit of thuis) nader te bepalen. Eerder stond in dit weekend de bekerwedstrijd tegen landskampioen DTS Ede VR1 op het programma, maar dat paste om meerdere redenen niet in het voorbereidingsprogramma van VDZ.

In goed overleg met DTS Ede wordt deze wedstrijd verplaatst naar een later moment. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een extra oefenwedstrijd, bij voorkeur tegen een team van het niveau 2e of 1e klasse. Indien belangstelling graag een mail aan: vrouwenvoetbal@vdz-arnhem.nl of bel: 0622913123.

Het bericht VDZ zoekt oefentegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!