Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VDZ zoekt oefentegenstander

logo vdzHet eerste vrouwenteam uitkomend in de 1e klasse D zoekt voor zondag 28 augustus een tegenstander voor een oefenwedstrijd. Tijd en locatie (uit of thuis) nader te bepalen. Eerder stond in dit weekend de bekerwedstrijd tegen landskampioen DTS Ede VR1 op het programma, maar dat paste om meerdere redenen niet in het voorbereidingsprogramma van VDZ.

In goed overleg met DTS Ede wordt deze wedstrijd verplaatst naar een later moment. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een extra oefenwedstrijd, bij voorkeur tegen een team van het niveau 2e of 1e klasse. Indien belangstelling graag eenĀ mail aan: vrouwenvoetbal@vdz-arnhem.nl of bel: 0622913123.

Het bericht VDZ zoekt oefentegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.