Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente wint ook 2e oefenwedstrijd

twente blij ja

FC Twente heeft vrijdagavond ook het tweede oefenduel in winst omgezet. Tegen het Duitse FSV G├╝tersloh werd een 5-0 overwinning geboekt. Voor rust waren Sabrine Ellouzi en Renate Jansen trefzeker, in de tweede helft scoorden Eshly Bakker, opnieuw Renate Jansen en Siri Worm.

De wedstrijd werd voor het eerst in het nieuwe tenue gespeeld. Jill Roord was na de deelname aan het EK met Oranje O19 voor het eerst bij de groep. Dinsdag wacht de eerste serieuze test tegen Wolfsburg.

Het bericht FC Twente wint ook 2e oefenwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *