Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Beach Soccer Team speelt troostfinale

troost

De klap die we gisteren hebben gekregen voelt nog een stukje harder dan die van een dag daarvoor. Het gevoel dat je hoog in het toernooi had kunnen eindigen maar na vandaag weer met lege handen staat.. Waar je complimenten van andere ploegen krijgt en telkens op voorsprong komt. We mogen voor een team dat pas een maand bij elkaar is trots zijn op onze gespeelde wedstrijden, maar het gevoel dat er veel meer in had gezeten blijft een enorme teleurstelling. De 2-1 voorsprong die we ruim een half uur hebben vastgehouden is in de laatste 4 minuten omgebogen naar een 2-3 verlies.

Morgen spelen we een troost wedstrijd voor de 5e of 6e plek van dit kwalificatietoernooi om 10:00 Nederlandse tijd. Morgen vliegen we ook weer terug en was dit een begin van een team dat in de toekomst nog veel moois gaat brengen.

Het bericht Beach Soccer Team speelt troostfinale verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *