Uitsluiting bij terugtrekken KNVB beker

knvb bekerlogoEen elftal dat niet opkomt bij één van de poulewedstrijden is van verdere deelname uitgesloten. Alle uitslagen van de poulewedstrijden van dat elftal dat van verdere deelname wordt uitgesloten komen te vervallen. Het elftal dat niet opkomt bij één van de wedstrijden in de knockoutfase is van verdere deelname uitgesloten.

De betreffende tegenstander in de wedstrijd van de knockoutfase is automatische geplaatst voor de volgende ronde. Bovendien wordt bij het niet opkomen een bedrag van € 118,30 administratiekosten in rekening gebracht. Voorts vergoedt de vereniging van het elftal dat niet opkomt of zich terugtrekt de gemaakte kosten, zoals reiskosten van de tegenpartij, de scheidsrechterskosten en eventuele kosten voor het in orde brengen van het speelveld.

Tevens komt haar recht op deelname aan het bekertoernooi in het daarop volgende seizoen te vervallen. Eerst zien, dan geloven, dit lezen we elk seizoen, in de praktijk gebeurd dit niet.

Het bericht Uitsluiting bij terugtrekken KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!